hvordan få langt hår

14.10.2012 // kl.19:30 // Blogg // 3 kommentarer

Langt hår er det mange jenter som ønsker seg. Om du ikke vil bruke extensions, er det noen få triks man kan gjøre for at håret skal gro litt fortere.

Som mange vet er hår et dødt matriale, noe man må ta vare på for at det skal se friskt og sunt ut selv med noen års gamle tupper. Har håret ditt sluttet og vokse? Da kan det hende at hårtuppene dine er så slitte og håret er ødelagt av kjemiske behandlinger og varme. Hva gjør du da? Klipp det! Noen ganger må man stusse håret, og en gang hver 6 uke burde man ta seg en tur til frisøren.

Hvordan ta best murlig vare på håret slik at det vokser og ser sunt ut?


 Stuss håret gjevnlig

 Ikke vask håret for ofte, dette sliter på håret.

 Føner du og bruker mye varmeapparater på håret ditt, bruk en god varmebeskyttende. Man kan godt føne håret med kald luft.

 Shamoo åpner skjell laget til håret, balsam lukker det. Bruk derfor hårkur etter shampoo.

 Om du greier det, bytt ut shampooen med balsam metoden eller WenBegge disse metodene er mer skånsom for håret samtidig som det renser ut skitt.

 Bruk hårstrikk uten metall stropper, når du beveger deg gnisser håret mot metallet og håret blir rett og slett kuttet av.

 Etter du har dusjet kan du ha i en god hårolje, både for og tilføre fuktighet og få en antifriss effekt. Anbefaler denne.

 Få i deg godt med B-vitamin, dette skal være bra for hud, hår og negler. Finnes naturlig i bla. fet fisk, svinekjøtt og melk. Kostilskudd fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker.

 Bruk en naturbørste, denne er mer skånsom for håret en vanlige hårbørster.

 Flett håret om natten. Om natten ligger du og gnir håret mot puten som fører til slitasje, flett håret og fest med et strikk i endene.

 Unngå å gre håret når det er vått. Håret mister elastin når det er vått, noe som vil si at håret slites mye lettere i våt tilstand.

 Når du tørker håret, ikke rufs det tørt med håndduken, klem heller vannet forsiktig ut av håret.


vil du ha langt hår eller har du ?

3 kommentarer

msul

14.10.2012 kl.19:39

Fint med lagt hår!

Erle Sofie

14.10.2012 kl.19:41

har langt hår :-)

photographerceciliekj

14.10.2012 kl.19:49

Liker bloggen din, og følger med :)

Håper du vil like Facebook siden min? Prøver å få 300 likes, og da skal jeg ha en konkurranse. Hvor dere som liker siden kan vinne en gratis Photoshoot :) Håper du vil hjelpe meg?

Tusentakk om du orker å hjelpe :)

http://www.facebook.com/pages/Photographer-Cecilie-K-Jonassen/355786261111118

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

Kategorier

Arkiv

hits